Privacybeleid

Privacybeleid Kas ChuChubi

Wij gaan graag netjes met jouw persoonsgegevens om.
Hoe wij dat doen, lees je hieronder.


Bescherming persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens heel serieus. Kas ChuChubi zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Kas ChuChubi wordt beheerd door Philip en Mariëlle Diphoorn, zie contactgegevens.

Onze contactgegevens

Kas ChuChubi

Philip en Mariëlle Diphoorn

Kaya Finlandia 8b, Kralendijk (Bonaire)

+ 599 7015623


Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gegevens verzamelen

Wij verzamelen gegevens als je:

  • een reserveringsaanvraag doet
  • directe boekt
  • een vraag stelt via het contactformulier
  • je aanmeldt voor de nieuwbrief

Wij gebruiken alleen de gegevens die jij ons zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • jouw voor- en achternaam
  • voor- en achternamen van je medereizigers
  • jouw e-mailadres
  • jouw adres
  • jouw telefoonnummer
  • aantal volwassenen
  • aantal kinderen
  • geboortedata

Deze gegevens hebben wij nodig om je aanvraag goed te kunnen behandelen en beantwoorden.

Waar gebruiken wij de gegevens voor?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je naam, e-mail, telefoonnummer, aantal kinderen of volwassenen hebben wij nodig om de beschikbaarheid van een kamer of studio voor je te checken.
  • De geboortedata hebben wij nodig om de juiste verblijfsprijs te kunnen bepalen.
  • Je naam en e-mailadres gebruiken wij voor het verzenden van nieuwsbrieven. Dit gebeurt uitsluitend met de gegevens die wij van je hebben gekregen

Gegevens die wij opslaan

Dit zijn de gegevens die wij opslaan:

  • Voor- en achternaam
  • Adres, postcode en woonplaats, zodat wij jouw reserveringsbevestiging zo snel en gemakkelijk mogelijk bij de juiste persoon en aan het juiste adres te kunnen adresseren.
  • Telefoonnummer, om je eventueel te kunnen informeren over je aanvraag of op het laatste moment gewijzigde informatie over jullie verblijf door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. Je bent nooit verplicht om in te vullen.
  • E-mailadres, want zodra wij je aanvraag voor een verblijf hebben ontvangen, ontvang jij een bevestiging en factuur per e-mail.

Jullie gegevens en de systemen die dit verwerken

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem waar wij mee werken: [MailChimp]. Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier. Voor het maken van advertentiedoelgroepen in Facebook maken wij gebruik van de emailadressen die we verzamelen via de aanvragen.


Uitschrijven

Heb je een aanvraag gedaan via het contactformulier/via de mail of heb je je ingeschreven voor één van onze nieuwsbrieven, maar wil je in de toekomst geen email meer van ons ontvangen? Dan kan je je altijd weer uitschrijven. Neem gewoon even contact met ons op. Jouw e-mailadres wordt dan onmiddellijk uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.


Beveiliging gegevens

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.


Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door ons website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen, kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Onze website is gekoppeld met Google Analytics. Je IP-adres wordt gemaskeerd en er is een verwerkingsovereenkomst getekend met Google dat er geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.


Vragen en feedback

Wij controleren regelmatig of wij aan dit privacybeleid voldoen en volgen de regelgeving hierover op. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen: welcome@kaschuchubi.com,


Wij hopen je hiermee voldoende op de hoogte gesteld te hebben en wij hopen dat je nog lang geniet van onze droomplek en/of van beelden daarvan!

Zonnige groet,

Philip en Mariëlle Diphoorn